Alek Boldvin Alec Baldwin
Alek Boldvin Foto: David Warren / ddp USA / Profimedia

Glumac Alek Boldvin prvi put se javno oglasio nakon incidenta na setu, kada je nesrećnim slučajem usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, piše BBC.

„Moje srce je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina, i svih onih koji su poznavali i voleli Halinu“, oglasio se Boldvin na svom Twitter nalogu.

„Ne postoje reči da iskažem šok i tugu zbog tragedije koja je oduzela život Halini Hačins, ženi, majci i kolegi kojem smo se svi divili. Apsolutno sarađujem sa policijskim istražiteljima kako bismo ustanovili kako se ova tragedija dogodila“, napisao je Boldvin.

„U kontaktu sam sa njenim suprugom, nudim podršku njemu i celoj porodici“, dodao je Bolvin u nastavku tvita.

Podsetimo, holivudski glumac Alek Boldvin jutros je tokom incidenta na snimanju filma „Rust“ usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja filma Džoela Souzu. Istraga je i dalje u toku.

Povodom ovog dešavanja kontaktirali smo reditelja Zdravko Šotra koji je za naš portal rekao da je incident krivica pirotehničara koji su zakazali, te da Boldvin nije kriv.

„Kako je mogao jedan iskusan pirotehničar da dozvoli sebi da se koriste meci koji mogu da ubiju bilo koga meni nikako ne ulazi u glavu. On je tu da spreči bilo kakvu neopreznost svakog člana ekipe i mogućnost da nešto krene po zlu“, kazao je Šotra.

Kontaktirali smo i oružara Petra Vasiljevića Čanču koji je pojasnio da je Boldvin samo izvršilac dela, ali je takođe prokomentarisao da nije kriv.

Da je u svom revolveru imao metak koji nije pravi, on bi samo eksplodirao, povredio Boldvinovu ruku, možda i otkinuo i povredio pride još dosta ljudi. Povredio bi sve one koji su u neposrednoj blizini. Ali, ne bi mogao da prostreli snimateljku i rani još jedno lice, reditelja. Zato sam poprilično siguran da je opaljen pravi metak iz revolvera“, Vasiljević Čanča rekao je za naš portal.

Bonus video: Prvi snimci sa mesta nesreće gde je glumac Alek Boldvin ubio koleginicu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar