Alek Boldvin FOTO AP Photo/John Minchillo
Alek Boldvin FOTO AP Photo/John Minchillo

Holivudski glumac Alek Boldvin ubio je direktorku fotografije Halinu Hačins na snimanju vesterna u Novom Meksiku u SAD kada je pucao iz pištolja, piše "Njujork tajms". Reditelj tog filma Džoel Souza ranjen je u ovom bizarnom incidentu.

Do incidenta je došlo tokom snimanja vesterna „Rust“ u okrugu Santa Fe, rekao je portparol policije Huan Rios, a prenosi „Njujork tajms“.

Rios je rekao da je se tragedija desila tokom snimanja ili probe snimanja scene na ranču „Bonanca Krik“.

U toku su razgovori policije s članovima filmske ekipe kako bi se utvrdilo kako su dve osobe upucane tokom snimanja.

„Pokušavamo da utvrdimo koja vrsta projektila je korišćena“, rekao je Rios. Prema njegovim rečima, kancelarija šarifa nije podnela prijave protiv bilo koga u vezi sa pucnjavom.

Reditelj Souza je prebačen u bolnicu „Kristus Sent Vinsent“ u Santa Feu i još uvek nije poznato u kakvom je stanju.

Alek Boldvin je već imao istoriju susreta s policijom, piše „Njujork tajms“.

2014. je uhapšen nakon što je vozio bicikl u suprotnom smeru na Petoj aveniji u Njujorku. Kod sebe nije imao dokumente, a policajci koji su ga sproveli u stanicu podneli su prijave protiv njega zbog neprimerenog ponašanja, jer je tokom privođenja bio nasilan.

2019. protiv njega je podneta prijava za nasilno ponašanje kada se posvađao s jednim čovekom oko mesta za parkiranje. Na Krivičnom sudu na Menhetnu izjavio je da je kriv, nakon čega je pohađao kurs za savladavanje besa.

Bonus video: 25 godina od ubistva legendarnog muzičara Tupaka Šakura

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare