Van Gogh, Foto: TANJUG/VAN GOGH PRODUCTION/ MARKO EDGE

Video spot za pesmu "Više te ne volim ko pre" sastava " Van Gog" biće premijerno prizakan u utorak, 27. oktobra u 12 časova, u okviru  nove video edicije "Proba za novo doba“ u utorak 27. oktobra u 12 časova na Jutjub kanalu benda, kao i na njihovoj Fejsbuk i Instagram stranici grupe. 

Nakon serije „karantinskih“ svirki sa ulica i studija, koje su članovi benda „Van Gog“ poklonili svojoj publici tokom pandemije, dostižući vrhunac martovskim online koncertom u trajanju od čak 12 sati, Đule, Srba i Dragan se vraćaju na već započetu trasu rokenrola „iza kulisa“ ovim novim, zanimljivim poduhvatom!

Pesma „Više te ne volim ko pre“ odsvirana je uživo na probi, a video spot su snimili sami članovi benda svojim mobilnim telefonima. Sirovi zvuk  u spotu, koji će premijerno biti dostupan na ovom linku, jeste autentični zvučni zapis trenutaka iz „dnevne sobe“.

Podsetimo, „Više te ne volim ko pre“ već godinu i po dana krasi deseti studijski album benda „More bez obala“.

U okviru ideje „Proba za novo doba“, bend će periodično, iz svoje dnevne sobe u kojoj godinama živi stvarajući, uživo izvoditi pesme, kako to sami kažu odsvirane „na keca“, sa željom da publici, makar na trenutak, u nedostatku velikih koncerata, ulepšaju boravak kod kuće.

Trojka u sastavu gitara (Đule), bas gitara (Dragan) i bubanj (Srba ) će svojom video edicijom „Proba za novo doba“, povesti publiku na jedno potpuno novo,  inspirativno muzičko putovanje, tragom svoje set liste.