Nenad Jezdić Foto: Željka Hajdarević

Premijera filma Darka Nikolića "Poslednji strelac" sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi biće odražana 12. marta u 19 časova u CineStar biskopu u Ada Molu.

„Poslednji strelac“ je akcioni triler o inspektoru Kuruzoviću kojeg igra Nenad Jezdić, a koji nakon smrti voljene supruge uviđa besmisao svog života, te provodi dane sa svojim jazavičarem Čedom i čita knjige, sve do trenutka kada se posle decenije provedene u inostranstvu u Beograd vrati njegov neprijatelj Atanasije (Miodrag Krstović). Poznati balkanski kriminalac umešan je u ubistvo supruge Kuruzovića. Tu počinje akcija koju predvodi Baltazarević (Miloš Timotijević).

U glavnim ulogama su Nenad Jezdić, Miodrag Krstović, Miloš Timotijević, Aleksandra Belošević i Nataša Marković. Scenario potpisuje Branislav Janković.

– Svaki glumački izazov podrazumeva saosećanje prema rečima i idejama koje pisac scenarija ima i empatiju koju tim rečima budi. Ovaj film ima svoju žanrovsku zakonitost, nešto što je tržišni princip u svetu kinematografije. Ali, morao sam da nađem svoju inspiraciju, suštinsku i emocionalnu. Našao sam empatiju u tome što ovaj karakter svodi svoj životni račun, ostao je potpuno sam. Vidimo kako jedan čovek visokog statusa iz bezbednosnog establišmenta dolazi do zalaska, kada je osuđen na samoću i ima jedinu emocionalnu razmenu sa psom i spomenikom tragično preminule žene – objasnio je Jazdić uoči premijere.

Film „Poslednji strelac“ rađen je u produkciji Film Plus Pictures.

Bonus video: Dragan Bjelogrlić o premijeri filma „Čuvari formule“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar