Foto: Youtube/gogido svastara

Festival "Pozorišno proleće" u Šapcu, prvobitno planiran za april, biće održan od 7. do 11. oktobra, a svaka od pet predstava biće održana pred najviše 90 gledalaca u sali Šabačkog pozorišta, najavili su organizatori.

Publika će prve večeri moći da vidi predstavu „Lepa Brena prodžekt“ beogradskog Bitef teatra, a za 8. oktobar najavljena je „Travnička hronika“ u koprodukciji novosadskog Srpskog narodnog pozorišta i Narodnog pozorišta Sombor.

„Upotreba čoveka“ u koprodukciji Novog tvrđava teatra, Grada teatra Budva, Ist-vest centra Sarajevo i Novosadskog pozorišta planirana je za 9. oktobar, a za dan kasnije „Nečista krv“ Pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja.
Završnog festivalskog dana, 11. oktobra, u čast nagrađenih biće odigrana predstava „Dva viteza iz Verone“ Šabačkog pozorišta.

Sve predstave počinju od 20 sati, a broj karata, čija je prodaja počela juče na biletarnici Šabačkog pozorišta i na sajtu ove kuće, ograničen je na 90 za svaku predstavu zbog mera za sprečavanje širenja koronavirusa.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar