Dustland
Dustland Foto:Promo/Universal Music Srbija

Američki sastav "Kilers" objavio je novi singl "Dustland" na kome se muzičarima iz Kalifornije pridružio legendarni Brus Springstin, saopštio je Universal Music Srbija.

Ovo je prva saradnja američkog sastava sa Brusom Springstinom, a simbolika nedavno objavljenog singla je višestruka.

Iako su članovi sastava „Kilers“ veliki poštovaoci „lika i dela“ Brusa Springstina, numera „Dustland“ (Opustošena zemlja) zapravo je nova, prerađena verzija pesme grupe koju predvodi Brendon Flauers. U pitanju je numera „A Dustland Fairytale“ sa albuma iz 2008. „Day & Age“, koju Brus Springstin najviše voli.

– „Dustland“ sam pisao u trenutku kada se moja mama borila sa kancerom, kao način da bolje razumem tatu, koga često nisam razumeo u potpunosti, kao podršku mami i kao vid sagledavanja njihove ljubavi koja je morala da bude zaista jaka da bi opstala na taj način – reči su Brendona Flauersa.

Sastav „Kilers“ Foto: EPA-EFE/Domenech Castello

Frontmen „Kilersa“ podsetio je i da je Brus Springstin u svojoj karijeri napisao mnogo pesama „o ljudima poput njegovih roditelja, naizgled običnim i nevidljivim ljudima, njihovim nadama i snovima“, zaključivši:

– Zahvalan sam što je otvorio i ova vrata za mene, a ujedno sam zahvalan i svojim roditeljima na primeru kakav su mi dali.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar