Foto: Promo/MCF

Usled velike zainteresovanosti gledalaca, film "Optužujem" Romana Polanskog, kojim je sinić otvoren Moj OFF besplatni onlajn filmski festival, nije bio svima dostupan u trenutku premijere u 21h. Organizatori su zato obezbedili dodatne termine.

Kako su saopštili organizatori festivala, film „Optužujem“ je sinoć želelo da pogleda preko 50.000 posetilaca, zbog čega je nastupio „kratkotrajni tehnički kolaps“.

Pročitajte još:

Iako je kvar otklonjen i film bio dostupan za gledanje sve do 3h ujutru, u znak zahvalnosti i izvinjenja posetiocima, film će biti repriziran u tri nova termina: 2. aprila u 9h, 6. aprila u 9h i 10. aprila u 21h na sajtu festivala Moj OFF.

Prenosimo i važnu napomenu za „posetioce“ festivala koju su uputili organizatori: sve projekcije možete pokrenuti bilo kada u roku od 30 min od početka filma.
Potrebno je da se ulogujete na sajt (u gornjem desnom uglu), kliknete na dugme „bioskop“ i ostanete na toj stranici, gde klikom na „play“ zauzimate svoje mesto u „bioskopu“ i čekate da film počne, nakon kratkog bloka reklama.

Moj OFF je zajednički projekat Megakom filma, Kombank dvorane, Sine granda, bioskopa Vilin grad, uz podršku BeotelNet ISP-a i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram