Foto: Promo

Bend Vizelj predstavio je dugoočekivani studijski album "Ne vidim te od dima" u susret njihovom koncertu koji će se održati u Domu omladine Beograda, 23. decembra.

Bend je sa novog izdanja već objavio pet singlova sa pratećim videospotovima, a kroz devet pesama sa novog izdanja su „provozali“ publiku kroz široku paletu žanrova, od garažnog roka tipičnog za 70-te godine, do rada na bubnjevima u stilu jungle i drum&bass producenata iz Velike Britanije.

Pored već ranije objavljenih singlova (sa video spotovima) „Šta je stid?“, „Struja“, „Novčanice“, „Mislim da sam plav“ i naslovne „Ne vidim te od dima“, na albumu se nalaze još četiri pesme – „Debeli mesec“, „Radijacija“, „Tonem u san“ i „Umri“.

Foto: Promo

Kao savršeni spoj gitarske muzike i klupske energije, ovaj bend obećava da će u Domu omladine doneti svoj jedinstveni i specifični zvuk. Karte za Vizelj nastup u Domu omladine se mogu kupiti putem Tickets-a ili Gigstix-a, a podršku na koncertu činiće dub sastav Headhop (Miloš Stevanović – trombon, Miloš Radičević – elektronika, Danilo Ristić – bas).

Foto: Promo

Novi album je četvrto studijsko izdanje Vizelja, nakon njihovog prvog EP iz 2014, zatim albuma „Naj Bolji“ iz 2017. i EP „Superspektakl“ iz 2018. godine. Godine 2019. godine Vizelj je imao i turneju po Velikoj Britaniji, gde su se predstavili u četiri grada – u Dablinu, Liverpulu, Edinburgu i Londonu.

Bend čine Aleksa Nedić, Veljko Milinković, Jelisaveta Todorov i Pavle Petrović.

Foto: Promo

Članovi Vizelja su takođe odgovorni i za formiranje HALI GALI kolektiva, gde kroz svirke i kompilacije predstavljaju nove bendove sa scene.

Bonus video: Koncert Hladnog piva u Belexpocentru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar