Filmovi sa nedavno održanog 26. Festivala autorskog filma biće prikazani od 30. decembra 2020. godine do 5. januara 2021. u Kombank dvorani, saopšteno je danas iz Megakoma.

“Tradicionalno, FAF i ove godine dan nakon festivala organizuje reprize određenih naslova u okviru programa ‘FAF na bis’. Publika će imati prilike da pogleda deset najgledanijih ostarenja sa ovogodišnjeg iz-danja, uključujući i film koji je otvorio festival ‘Zlo ne postoji’ Muhameda Rasulofa, Berlinskog pobednika 2020. Godine”, ističe se u saopštenju.

Kako se navodi, biće prikzani još neki od najgledanijih filmova sa festivala: “Lux Aeterna” Gaspara Noe, “Novi Poredak” Mišela Franka, “Sibir” Ejbela Ferare, “Dragi drugovi!” Končalovskog, dva francuska ostvarenja “Mandibule” Kventina Dupjea i “French Tech” Bruna Podalidesa.

Tu je i dobitnik nagrade za najbolji scenario ‘Gordan Mihić” na 26. FAF-u film “Egzil” Visara Morine i dobitnik nagrade za najbolju režiju “Početak” rediteljke Dee Kulumbegašvili, kao i grčko ostvarenje “Jabuke” reditelja Kristosa Nikoua.

Cene ulaznica su 350 dinara. Karte su već u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Kombank Dvorana.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar