Mustafa Nadarević, poznati glumac, preminuo je nakon duge borbe sa teškom bolešću u 77. godini života. Njegova dugogodišnja prijateljica, glumica Mirjana Karanović, kaže za Nova.rs da će ga dugo pamtiti kao dobrog glumca i dobrog čoveka.

„Ja sam sa Mujicom radila „Oca na službenom putu“, i te saradnje se sećam i dan danas, iako je to bilo davno, ali u međuvremenu smo se dosta viđali. Kad god je bilo nekih predstava, premijera… Ja sam dugo znala da je bolestan. On je kao glumac poseban, zaista poseban, i zaista veliki … I dugo ćemo ga pamtiti po svemu što je uradio. Bio je dobar čovek, to je ono što je isto važno, pored toga što je bio dobar glumac“, rekla je Mirjana Karanović za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Mnogo glumaca je u poslednje vreme otišlo, tuga je to. Tužno je kada neki veliki ljudi odlaze… Laka im zemlja“, zaključila je Mira Karanović.

Vest o smrti Nadarevića potvrdio je glumac Moamer Kasumović za portal Radiosarajevo.ba.

Nadareviću je bio dijagnostifikovan karcinom pluća, te je nedavno otpušten iz bolnice i bio je u kući u Zagrebu, a kako su pisali mediji, nije izlazio iz kuće zbog epidemiološke situacije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare