Foto: Promo/Pozorište na Terazijama

Kraj sezone Pozorište na Terazijama će obeležiti pod sloganom "Jun mesec mjuzikala" kada će na repertoaru biti najveći komadi ovog teatra.

Tradicionalno će obezbediti akciju koja podrazumeva popust od 20% tokom celog meseca za sve predstave sa junskog repertoara, a prodaja ulaznica počinje u utorak 24. maja.

Publika će uživati u uspešnim mjuziklima „Cigani lete u nebo“, „Zona Zamfirova“, „Sa druge strane jastuka“, „Čikago“, „Flashdance“, „Mamma mia“, „Neki to vole vruće“, „Fantom iz opere“…

Nakon više od dve godine pauze, mjuzikl „Zona Zamfirova“, u režiji Kokana Mladenovića, od maja 2022. godine ponovo je na repertoaru Pozorišta na Terazijama. U nedelju 29. maja sa početkom u 19.30 časova ansamblu predstave pridružiće se i novi članovi – glumci Miloš Đorđević kao Hadži Zamfir i Dušica Novaković u ulozi Doke.

Premijera ove predstave bila je 2012. godine i za kratko vreme je osvojila 15 nagrada – na festivalu „Sterijino pozorje“ 2013. godine bila je apsolutni pobednik osvojivši sedam priznanja, a iste godine na Festivalu komedije u Jagodini čak osam.

Bonus video: Nova.rs sa Slobodom Mićalović na probi uoči njenog poslednjeg izlaska na scenu u „Čikagu“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar