Masimo Savić. Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatski muzičar Masimo Savić održaće 31. jula koncert na beogradskom stadionu "Tašmajdan", a dva dana kasnije nastupiće i na Paliću, saopštili su organizatori.

– Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne? – reči su hrvatskog muzičara Masima Savića kojim najavljuje svoj povratak pred beogradsku publiku.

Nakon uspešnog pionirskog poduhvata, virtuelnog koncerta iz dvorane Lisinski, Masimo Savić će 31. jula stati na scenu Tašmajdana, uz ograničen broj posetilaca kako bi se ispoštovale sve epidemiološke mere koje su na snazi u našoj zemlji. Nakon Beograda, nastupiće i na Paliću 2. avgusta.

Savić je na regionalnoj muzičkoj sceni prisutan više od 35 godina, a odavno se nametnuo kao jedan od najosobenijih muških vokala na ovim prostorima.

„Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije“, voli da kaže pevač koji je posle velikog hita „Mali krug velikih ljudi“ ovih dana objavio i novu pesmu pod nazivom „Putujemo i kad stojimo“.

Ovu numeru napisao je podstaknut nedavnim zemljotresom u Hrvatskoj, i iz pesme „izviruju“ stihovi utehe od životnih nesreća pronađenih u ljubavi najmilijih.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare