Madlenianum Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Pozorište Opera i teatar Madlenianum u Zemunu podeliće besplatne ulaznice za zdravstvene radnike, za svoje monodrame sa januarskog repertoara - "Ispovest Dmitrija Karamazova" Nebojše Dugalića i "Na Drini ćuprija" Tihomira Tike Stanića, navodi se u saopštenju ovog teatra.

Predstave u ovom pozorištu, dok se ne smiri situacija sa pandemijom, igraju samo vikendom, pa će tako „Dmitrij Karamazov“ biti na programu 17. januara, a „Na Drini Ćuprija“ 23. januara od 19 časova, precizira se u saopštenju Madlenianuma.

„Niko ne sme da zaboravi na heroje – hrabre i neumorne zdravstvene radnike, koji su stalno na prvoj liniji odbrane od korone“, podseća direkcija ovog teatra, koja je želela da nagradi ih gratis ulaznicama za aktuelne predstave.

Potrebno je da se lekari i drugi zdravstveni radnici jave na mail [email protected] da bi im uprava Madlenianuma obezbedila mesta, a na dan predstave od 17 časova i uz njihovu ID karticu, dobiće ulaznice na blagajni u Zemunu.

Uz jednu ID karticu poklanjaju iz ovog pozorišta dve ulaznice, a blagajna teatra radi svaki dan osim ponedeljka, od 12 do 20h, a vikendom od 10 do 20 sati.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar