Semjuel L. Džekson u filmu Petparačke priče/ Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

U video-gostovanju kod Džimija Kimela, glumac Semjuel L. Džekson pročitao je pesmu u kojoj nam, u svom maniru, poručuje da je*eno ostanemo kod kuće.

Budući da je i u SAD na snazi društvena izolacija, zvezde gostuju u večernjim tok-šouima tako što se javljaju iz svojih domova. Semjuel L. Džekson (71) ne samo što je zamolio sugrađane da ne izlaze, već je o tome pročitao i prikladnu pesmicu, sa sve psovkama, u stilu svog kultnog junaka Džulsa Vinfilda iz „Petparačkih priča“.

Džekson se udružio sa piscem Adamom Mensbakom koji je postao internet senzacija svojom slikovnicom za odrasle „Go the F*ck to Sleep“ (Idi da spavaš, je*ote) iz 2011. kada je digitalno izdanje knjige prvi put u istoriji izdavaštva postalo bestseler, mesec dana pre izlaska štampanog izdanja.

– Adam i ja smo malo razgovaralli o tome šta bismo mogli da uradimo da podsetimo ljde da ostanu kod kuće, i on je napisao ovu pesmu, a ja ću je pročitati pred audiotrijumom prvi put – rekao je Džekson.

Prikladnog naziva „Stay the F*ck at Home“ (Ostani kod kuće, je*ote), pesma je puna psovki, ali kada ih Džekson čita to im daje dodatni šmek.

Glumac poručuje d*kadžijama širom sveta da ostanu kod kuće i ne druže se sa drugima.

„Tehnički, nisam doktor / ali, d*kadžijo slušaj kad ti čitam pesmu / dakle, evo me, to sam ja, Sem je*eni Džekson / preklinjem te, ne mrdaj gu*icu iz kuće,

‘rona se širi / ovo s*anje nije šala / nije vreme da radiš ili gluvariš / Možete je pobediti, prosto je, prijatelji / Samo ostanite je*eno kod kuće“.

Džimi Kimel je, inače, svog gosta najavio, rečima: „Sećate se onih dobrih starih vremena, kada je naša jedina briga pri ukrcavanju u avion bila da li u njemu ima zmija; s tim na umu, pozdravjam najvećeg kulera u karantinu a i u celom univerzumu, Semjuela L. Džeksona“.

Sem se javio iz svog privatnog bioskopa, „ništa veliko, ima samo osam mesta“ u gostinskoj kući, gde provodi izolaciju gledajući zombi korejske serije i razne druge horore, dovoljno glasno ali tako da supruga i ćerka  ne mogu da ga čuju.

Kada mu je Džimi zamerio da ga nikada ne zove na tradicionalna porodična letovanja u Italiju na koja ide sa Medžikom Džonsonom, Sem je uzvratio, „Pa, Džimi, ovo je trebalo da bude tvoja godina, ali sada ništa od toga. Nea šansi da ovog leta idemo u Italiju!“

Džekson je trebalo da ima dve bioskopske premijere u bližoj budućnosti: „Sprial“, novi nastavak horor serijala „Slagalica strave“, koja je otkazana do daljnjeg, i „The Hitman’s Wife Bodyguard“ koja je i dalje planirana za 28. avgust. Taj film je nastavak akcione komedije „Mafijaški telohranitelj“ (The Hitman’s Bodyguard) iz 2017. u kome opet igra sa Rajanom Rejnoldsom i Salmom Hajek.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram