film Ukratko Foto:Promo

Romantična komedija sa elementima fantastike "Ukratko" na redovnom je repertoaru domaćih bioskopa širom Srbije, saopštila je distributerska kuća "Megakom film".

Ovu toplu i smešnu i priču o tome šta se dešava kada previše odlažemo stvari režirao je australijski glumac Džoš Loson. U ovom filmu poručuje da pazimo šta želimo – jer šta ako nam se to zaista ostvari?
Ostvarenje na komičan način pokazuje posledice loših odluka, jer se Tedi, koga igra Rejf Spal, budi jutro nakon svog venčanja i otkriva da može da putuje kroz vreme. I na svakih nekoliko minuta prelazi u narednu godinu svog života.
Scena iz filma Ukratko Foto:Promo
A njegove nezavidne veštine upravljanja vremenom navele su ga da dođe na novogodišnju zabavu u poslednjim sekundama odbrojavanja do ponoći, gde naleće na potpuno nepoznatu, ali zanimljivu devojku Lien, koju igra Zahra Njuman.
Spal je poznat po ulozi u filmu „Jedan dan“ u kome igra pored En Hatavej, ali i nagrađivanom ostavrenju „Opklada veka“, dok reditelja koji potpisuje „Ukratko“ Džoša Losona uskoro očekuje u novoj verziji klasika „Mortal Kombat“ koji je baziran na video igrici.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar