Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nove mere Kriznog štaba zbog kojih su bioskopi zatvoreni dovele su do odlaganja projekcija na Festivalu dokumentarnog filma "Dok #3" za sutra i prekosutra, saopšteno je iz Direkcije ovog festivala.

Direkcija Festivala dokumentarnog filma „Dok #3“ sve projekcije od subote prebacila je za sutra, odnosno program od danas za utorak, usled epidemiološke situacije i novih mera Kriznog štaba, zbog kojih bioskopske sale i ne rade.

Projekcije će sutra i prekosutra biti održane u istim terminima, u Kombank Dvorani, dok će sve kupljene ulaznice važiti za nove termine.

Tako će publika sutra od 15, 17, 18.30 i 20 časova moći da pogleda četiri naslova – „Ljudi sa kamerama“ Zoltana Šifliša, „Sreten, zaboravljeni vajar“ Danijela Pavlovića, „Cryptopia, bitcoin, blokchains i budućnost interneta“ dvojice reditelja Torstena Hofmana i Majkla Vathulonisa, kao i „Putovanje“ Aleksandre Mitrić Štifanić.

U utorak, 2. marta, poslednjeg dana trećeg izdanja Festivala dokumentarnog filma „Dok # 3“, na repertoaru su tri ostvarenja: „Nagastyle“, „Mistifikujte: Majkl Hačins“ (o Hačinsu, čuvenom pevaču kultne rok grupe INXS, koji je izvršio samoubistvo 1997. godine) Ričarda Lovenstajna i „Neka vrsta raja“ Lensa Openhajma.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar