"Mala noćna muzika", Vlasta Velisavljević, Gordan Kičić. Foto: Promo

Vlasta je čovek koji je u sebi odavno, duboko odlučio da gleda svet sa lepše strane. Po godinama je bio stariji od nas ali duhom daleko mlađi, kaže za Nova.rs glumac Gordan Kičić na vest da nas je danas napustio u 95. godini Vlasta Velisavljević od posledica koronavirusa.

Vlasta i Gordan su bili akteri jedne od najpoznatijih scena u ostvarenju „Mala noćna muzika“ reditelja Dejana Zečevića. U tom filmu Vlasta je glumio babu glavnog lika Coleta kojeg je igrao Kičić. Replika „De si baba sto godina“ i danas je popularna.

– On je bio izuzetno topao i duhovit čovek, koji je voleo da se igra. To kako smo se družili na snimanjima i van toga, ostaće mi najlepše sećanje na ličnost koja se neće pojaviti kod nas. Uprkos nedaćama u životu, komplikovanim stvarima sa kojima se susretao uspeo je na jednom humanom nivou da to prevaziđe sam sa sobom. Voleo je život i gledao je na njega sa duhovite strane. Bio je retkost a meni ostaje zadovoljsvo što sam imao priliku da sa njim i radim i družim se. Naš dobri duh.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar