Buč Kesidi: Na sledećem albumu pevamo o sobama

Kultura 05. sep. 202015:53 > 15:54
Podeli:
Buč Kesidi, Probudi se
Foto: Nova S

Na sledećem albumu ćemo pevati o sobama, rekli su Luka Racić i Zoran Zarubica iz grupe "Buč Kesidi" uz osmeh, gostujući jutros u emisiji "Probudi se" na kanalu Nova S, govoreći o bavljenju muzikom u doba korone.

Na pitanja posle njihovog drugog albuma o čemu će pevati na trećem, članovi benda „Buč Kesidi“ odgovarali su sa „ili o putarinama ili o hotelskim sobama“. U međuvremenu se pojavila pandemija, pa su sada uz osmeh odgovorili da su „sada biti samo sobe“.

– Uvek imamo neke ideje, one dolaze stalno, za neke nove pesme, ali još ne žurimo sa tim da radimo na tome, ali biće novih stvari – rekao je Racić, dodajući da jedva čekaju da ponovo počnu da sviraju uživo.

Pančevački dvojac pričao je o koncertima i jutrima nakon njih, mogućnostima sviranja uživo i turnejama u vreme koronavirusa, o singlu „Nedelja ujutru“ i snimanju spota za tu pesmu sa beogradskom ekipom u Pančevu, nagradi Milan Mladenović gde su među finalistima i tome koje bi svoje pesme preporučili nekome ko ih nije čuo. Ceo razgovor može se pogledati u videu.