Foto: EPA/BRITTA PEDERSEN

U novoj objavi na Fejsbuku, gde javnost redovno obaveštava o svom zdravstvenom stanju, dramaturškinja Biljana Srbljanović iznela je zanimljivu pretpostavku vezanu za odlaganje premijere filma o Džejmsu Bondu.

Biljana je u novoj objavi ispričala jednu svoju „metateoriju“:

„Danima hoću da ispričam jednu svoju metateoriju: Kad su pre skoro mesec dana kod Kolbera u ‘Late Show’ rekli da pomeraju premijeru novog Džems Bonda NA NOVEMBAR, prvo što sam pomislila, jebote, ovo ludilo stiže i trajaće do novembra.

Pročitajte još:

Hear me out: kada franšiza koja ima dosadašnju zaradu od 7 milijardi dolara na ovim filmovima, potroši 250 miliona na produkciju ovog nastavka i IZGUBI U STARTU oko 50 miliona dolara na već uložena sredstva u marketing, pa ne pomeri premijeru za maj, jun, fakin back to school septembrar, NEGO NA NOVEMBAR, onda oni ipak imaju neki sveobuhvatniji info o tome koliko će trajati pandemija, od nas.
Šta znam. Neka protivreči neko ko ume da napravi 7 milijardi dolara bukvalno na smeću, pa da priznam da možda ima bolji info“.

Inače, Biljana Srbljanović je u nedelju objavila da je pozitivna na koronavirus. Od tada na Fejsbuku redovno piše o bolesti, savetuje kako da se prepoznaju simptomi, odnosno da se zaštiti, takođe obraća se prijateljima i studentima, a svoj prethodni post posvetila je vajaru Mrđanu Bajiću.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram