Foto: Promo

Koncert Električnog orgazma u Kombank dvorani, planiran za 29. oktobar, ponovo je odložen, ovaj put za 24. april 2021. godine, saopštili su organizatori.

Koncertna proslava „40 godina Orgazma“, povodom četiri decenije od osnivanja jednog od najznačajnijih novotalasnih bendova kod nas, nekoliko puta je odlagana od proleća naovamo zbog koronavirusa.

„Budući da usled uvedenih mera nema uslova da se proslava 40 godina grupe Električni orgazam održi u punom sjaju, kako je isplanirano obeležavanje ovog značajnog jubileja najdugovečnijeg beogradskog novotalasnog benda, koncert se odlaže do proleća 2021. godine. Duh zajedništva, koji Orgazam neguje pune četiri decenije, nije moguće u potpunosti doživeti na nekoliko ‘distanciranih’ koncerata, kako bi jedino bilo moguće u ovom trenutku, te se koncert pomera za 24. april“, navodi se u saopštenju organizatora iz „Odličnog hrčka“.

Organizatori koncerata pri ranijim pomeranjima svirki navodili su da je, ako novi termin nekome ne odgovara, moguće vratiti ulaznice na mestima gde su kupljene.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar