Foto: Promo

Vreme donosi inovacije u brojnim segmentima života i društva, a najbrže u tehnologiji. Od starih televizora i ekrana sa katodnim cijevima koji su zauzimali „trećinu“ prostorije u kojoj su se nalazili, televizori su s godinama postali tanji, elegantniji i moćniji. Kad pričamo o vrhunskoj tehnologiji televizora i uređajima čije mogućnosti pružaju fenomenalno iskustvo uživanja u multimediji unutar sopstvenog doma, ne možemo ne spomenuti novu Samsung Neo QLED liniju. Samsung Neo QLED već godinama predstavlja vrhunac televizijske tehnologije, a nova serija uređaja za 2022. godinu je pomerila nivo za nekoliko koraka više.

Bioskopski doživljaj u dnevnom boravku

Ovogodišnja Neo QLED linija donosi moćne tehnologije koje će dnevnu sobu pretvoriti u bioskopsku dvoranu. Uz Quantum Matrix tehnologiju uronite u središte radnje uz najsitnije detalje, dok napredna Neural Quantum 8K tehnologija primenjuje veštačku inteligenciju kako bi postigla visoki nivo kontrasta uz koji svaki sadržaj postaje kristalno jasan. Uz vrhunske tehničke karakteristike, Neo QLED 2022 liniju televizora odlikuje i Infinity One dizajn, elegantan i minimalistički vizuelni doživljaj koji osigurava da novi Neo QLED televizori budu smisleno uklopljeni u prostor u kome se nalaze. Kvalitetna slika samo je jedan deo bioskopskog iskustva, dok je za celokupno iskustvo podjednako bitan i zvuk. Dolby Atmos® i Q-symphony tehnologije podižu iskustvo gledanja na novi nivo pa možete uživati u koncertnoj reprodukciji zvuka iz udobnosti svog kauča. 

Foto: Promo

Kancelarija u dnevnom boravku

Primarna funkcija televizora je definitivno uživanje u filmovima, serijama i brojnim televizijskim sadržajima, ali mogu nam pružiti i mnogo više. Multi View način rada omoguće podelu ekrana na čak četiri dela – savršeno za trenutke kad recimo želite da pratite fudbalsku utakmicu i vesti u isto vreme ili pretraživati internet dok na drugom delu ekrana gledate video tutorial. Nova linija Samsung Neo QLED televizora omogućava jednostavno uparivanje televizora s računarom, kao i korišćenje aplikacija za video pozive kao što je Google Duo.

Gaming oaza

Videoigre su već davno izašle iz sfere niše i prelile se u mainstream. Poseban je osećaj kad se ušuškate  u udobnost vlastitog kauča i zaplovite nekim od brojnih digitalnih svetova. Bilo da video igre igrate kompetitivno ili rekreativno, Neo QLED televizori opremljeni su tehnologijom koja će igranje podići na viši nivo. Neo QLED televizor s opcijom Motion Xcelerator Turbo Pro donosi podršku za 4K rezolucije uz stopu osvežavanja od 144 Hz za jasne detalje i kristalno čist prikaz. Oni koji gaming shvataju nešto ozbiljnije, znaju da je u kompetitivnim igrama brzina često presudna. Automatski način rada s niskom latencijom (ALLM) smanjuje pojavu ulaznog kašnjenja, tako da će se radnja na ekranu dogoditi istovremeno s pritiskom dugmeta, što osigurava da vaši pokreti i zamisli u treptaj oka budu preneseni u igru.

Foto: Promo

Bilo da televizor koristite za gledanje filmova, gejming ili posao, brojne inovativne tehnologije unutar Neo QLED televizora pobrinuće se da iskustvo korišćenja bude bez premca. Uz kupovinu nekog od ovogodišnjih Neo QLED televizora, ostvarite pravo na fenomenalan poklon – soundbar uz koji će vaše iskustvo uživanja u filmovima i serijama biti dovedeno na biskopski nivo. Više informacija o promociji možete pronaći na https://www.samsung.com/rs/offer/neo-qled-soundbar-2022/

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter

Komentari

Svi komentari (0)