Foto: Call of Duty

Call of Duty je juče imao svetsku premijeru gejmpleja novog naslova u franšizi – Modern Warfare 2.

Gejmplej trejler je za nešto više od 24 časa sakupio više od 25 miliona pregleda i naišao na odličnu reakciju ljubitelja franšize.

Modern Warfare ll preuzima akciju kao nastavak Modern Warfare-a iz 2019. godine, dok se novoformirana Task Force 141 jedinica suočava sa globalnom terorističkom pretnjom u kampanji koja izgleda fenomenalno.

Pročitajte još

Akcija vodi igrače širom sveta, dok Task Force 141 radi na neutralisanju terorističkog napada na SAD, obuhvatajući lokacije širom sveta. Glavni cilj Operativne grupe 141 je sprečavanje terorističkog napada po svaku cenu.

„Pričamo izmišljene priče. Ali inspirisane događajima iz realnog života koji oblikuju svet u kome živimo.“, rekao je direktor Inifnity Warda Patrik Keli u saopštenju uoči objavljivanja trejlera.

Igrači mogu birati između već poznatih likova iz prethodnog Modern Warfare-a: Kapetana Prajsa, Ghosta, Soapa, Gaza i Lezveka, ali i novih saveznika kao što su meksičke specijalne snage na čelu sa pukovnikom Alehandrom Vargasom.

Studio radi i na novom betl rojalu Warzoneu 2, a oba moda biće dostupna od 28. oktobra na PlayStationu 5 i 4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC.

BONUS VIDEO: Poplava: Gejmeri u vodi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter

Komentari

Svi komentari (1)