Ševčenko oduševljen Englezima: Jak su tim, igraće finale

Podeli:

Ukrajina je doživela težak poraz od Engleske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u fudbalu, a selektor Andrej Ševčenko nije krio svoje razočarenje.

PROČITAJTE JOŠ

„Odlučen je meč u nekoliko detalja., pre svega u skoku gde smo znali da su bolji, ali danas nismo odigrali na svom nivou. Problem je što smo rano ostali i bez Krivcova koji bi svojim iskustvom mogao da parira Englezima u vazduhu. Njegov izostanak nismo mogli da nadoknadimo, potvrdilo se da nemamo puno odbrambenih igrača, koji mogu da se suprotstave Engleskoj“, naglasio je Ševčenko.

On je bio oduševljen Englezima i njihovom igrom.

„Bili su vrlo pragmatični. Koristili su naše greške i kroz svoje jače strane i igrali najbolje kad je bilo najpotrebije. Dominirali su u vazduhu, ne verujem da bismo im parirali i da smo bili kompletni. Engleska je veoma jak tim, individualno i kolektivno. Imaju sjajnog trenera i zasluženo su u polufinalu, a po mom mišljenju, mislim da će igrati i u finalu“, rekao je Ševčenko.

Gde gledati EURO 2020

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (Promo)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar