Foto:Shutterstock

Zaboravite na mokru obuću i odeću tokom kišnih zimskih dana: Aparat za sušenje odeće i obuće predstavlja tri uređaja u jednom.

Za jednu prosečnu osobu koja radi svakog dana od 9 do 17 časova, ume i sate da provide zaglavljena u saobraćaju, a kod kuće je čeka gomila obaveza vezana za domaćinstvo ili posao, peglanje i sušenje opranog veša predstava pravi horor film. Zato su mali kućni aparati idealni saveznici za održavanje svakog domaćinstva.

Zaboravite na sate provedene ispred daske za peglanje. Zaboravite na visoke temperature tokom letnjih meseci u kojima vam para iz pegle dodatno otežava već paklenu vrućinu i zagreva prostorije, i definitivno zaboravite na to da spavaću sobu pretvarate u vešeraj.

Veoma povoljan aparat za sušenje i peglanje veša, jedan je uređaj koji menja mašinu za sušenje veša, peglu i dasku za peglanje. Idealan je za domaćice, porodice, ljude koji nemaju previše slobodnog vremena, samce, poslovne ljude, ljude koji žive u malim prostorima,a posebno za one koji ne vole da peglaju.

Sastavljen je od morotnih jedinica koje sadrže otvore za upumpavanje toplog vazduha, na sebi ima tri balona koji se mogu koristiti za sušenje i peglanje različitih tkanina i slojeva odeće. Postoji balon za košulje i bluze, balon za pantalone, a tu je i poseban balon za obuću koji će vas u potpunosti rešiti brige zbog pokvašenih patika ili cipela tokom kišnih ili snežnih dana.

Na sebi ima i specifičan nosač koji, u odnosu na to šta se suši i pegla, može da se podesi kao ofinger, ili kao držač za nogavice pantalona. Ovaj aparat maltene radi sam, bez potrebe da ga nagledate ili na bilo koji način kontrolišete. Na samom početku možete podestiti temperaturu sušenja, koja se kreće od 30 do 70 stepeni celzijusa, a ima i tajmer, pa možete namestiti vreme u kojem želite da se sam isključi.

Jednom kada ga nabavite, slobodno se možete otarasiti pegle, daske za peglanje, ali i daske za sušenje veša i time omogućite više prostora u svom stanu ili kući. Zbog kompaktnosti i male težine možete ga poneti na putovanje, na primer na zimovanje. Kada se vratite sa aktivnog dana na skijalištu i uživanja u zimskim sportovima jednostavno osušite svoje čizme, jaknu, pantalone.

Aparat za sušenje i peglanje veša predstavlja idealan izbor jer može u vašem domu pružiti ono što nude tri različita uređaja u jednom uređaju.

Sigurna, lako prenosiva i efikasna pegla koja štedi i poštuje vaše vreme

Ukoliko ipak niste spremni da se odreknete tradicionalnog peglanja veša, ili prosto uživate u tome da peglate veš dok gledate svoju omiljenu večernju seriju, tu je Shoppster pegla za vertikalno peglanje koja će ovaj posao učiniti znatno bržim, lakšim i daleko efikasnijim i sigurnijim.

Funkcioniše po principu brzog zagrevanja do 60 sekundi, jednostavna je za nameštanje, štedi vreme, praktična je i lako prenosiva. Aparat za vertikalno peglanje vam pruža fleksibilnost vešanja tkanina tokom delovanja pare, a nudi i specifične podloge za peglanje. Poseduje veliku zapreminu odvojivog rezervoara za vodu od 2 litra, tako da omogućava dugotrajne sesije peglanja i neprekidnog ispuštanja pare do 45 minuta.

Tu je i praktičan sistem za kontrolisanje pare koji omogućava da se jednim klikom para pod pritiskom kontroliše, u cilju jednostavnog i unapređenog iskustva nege odeće. Posebno je dobro to što se može koristiti za peglanje bilo koje tkanine, nevezano od toga da li je u pitanju svila, vuna, pamuk ili hemijska vlakna. S obzirom na to da je lako prenosiva, idealna je za dom, hotel, ali i butik.

Funkcioniše i po pametnom principu čuvanja korisnika – Pegla je opremljena bezbednim osiguračem koji štiti uređaj i u slučaju temperature pare veće od sigurne temperature će isključiti napajanje kako bi sprečio oštećenje urđaja i povređivanje korisnika. Na vama je da izabere i da svoj život učinite lakšim i jednostavnijim.

Komentari

Svi komentari (0)