Savršeno vino za domaćina – Sezona slava može da počne

Black Friday 22. nov. 202113:47
Podeli:
Foto:Shutterstock

Bez čega nijedna slava ne može da proše? Bez vina, naravno! Bilo da ste domaćin ili gost, kvalitetno vino je stavka broj jedan. Nekada je bio običaj da se na trpezi obavezno nađe crno vino, ali danas je to prevaziđeno. Najrazličitije sorte belih i crnih vina, ali i šampanjca i proseka su glavne zvezde svečanih večeri.

Nektar bogova koji se pravi osam milenijuma unazad, popularan je u svim krajevima sveta. Ipak, Evropljani su posebno slabi na rajsku kapljicu, te je koriste kao piće, ali i tajni sastojak mnogih jela i slatkiša. Srbi kao večiti hedonisti prednjače u svojoj ljubavi prema vrhunskoj flaši, a poslednjih godina uz sve širu ponudu stranih, ali i domaćih vina postaju i vrhunski poznavaoci.

U našoj specijalnoj Black Friday ponudi, u kategoriji “Hrana i piće” možete pronaći vina raznih ukusa za svačija nepca. Bilo da ste poklonik srpskih, hrvatskih, italijanskih ili vam pak pašu francuska i portugalska vina, u našem bogatom asortimanu možete pronaći sve! Na jednom mestu imate priliku da se upoznate sa našom paletom ekskluzivnih vina koji su sada na posebnoj akciji. Samo zbog vašeg istančanog senzibiliteta, jedino na čemu nećete štedeti je kvalitet.

Ovo je idealna prilika kupovinu vina renomiranih proizvođača po izuzetno sniženim cenama. Ukoliko spremate slavu, naša topla preporuka je Dečansko crveno, suvo vino iz kosovsko- metohijskog rejona koji je samo sada na akciji za 849 dinara! Za ljubitelje stoprocentnog merloa, hrvatski San Martino po istoj ceni će vas posebno očarati.

Polusuvo, crveno vino Lizzano Macchia proizvedeno u Italiji od primitivo di manduria 100% sorte grožđa, jedan je od vaših omiljenih izbora.

Sigurno da je teško odoleti i vrhunskim italijanskim vinima koji su na čak 46% sniženja! Sa cene od 1,299 na 699 dinara, možete pronaći Corte Normanna Vino Falanghina i Vigne di Malies Vino Falanghina Opalus. U pitanju su suva, bela vina iz čuvene regije Campagnia sa posebnom cvetnom aromom na koju niko ne ostaje imun.

Iz naše ponude posebno izdvajamo i vinariju Plavinci koja se na srpskom tržišu istakla organskom proizvodnjom. U pitanju su visokokvalitetna vina nastala spojem tradicionalnih metoda i najnovijih naučnih dostignuća bez štetnih dodataka. Ćilibar i Indigo vina gročanskog proizvođača, možete poručiti zasebno ili zajedno u okviru degustacionog paketa. Ova organska vina ne samo da su na popustu od 25%, već je i njhova dostava besplatna!

Velika nam je čast i što je vinarija Arsenijević deo naše posebne ponude. Vina sa geografskim poreklom Šumadije, naročito su cenjena u srpskim krugovima, a kod nas ih možete naći po 21% nižoj ceni.

Italijanska Caldirola je proverena marka, a njihove različite sorte crnog vina uspećete da uparite sa svakim omiljenim jelom. Ipak, ni njihovo penušavo vino, kod nas omiljeno kao aperitiv, ne zaostaje za tradicionalnim pićima.

Za najbolji početak i razradu večeri preporučujemo provereni portugalski roze marke Mateus. Sigurno da vam je do sada sasvim jasno da smo Black Friday akciju vina spremali sa puno ljubavi i pažnje u želji da vaše večeri budu posebne. Kupujte pametno i sa stilom.

Komentari

Vaš komentar