Nebojša Lindić osvojio prvo mesto Foto: Autokomerc Karting/Promo

Autokomerc Karting centar organizovao je veliku karting trku za novinare, gde je pored brojnih takmičara prvo mesto u kategoriji informative osvojio predstavnik našeg portala - kolega Nebojša Lindić, zamenik urednice Auto strane na Nova.rs

Autokomerc Karting centar organizovao je juče veliku trku za predstavnike sedme sile. Karting je bio pun, učestvovalo je preko 30 novinara različitih redakcija i imali smo priliku da vidimo brojne sjajne vozače, koji su nam priredili spektakl na stazi.

Foto: Autokomerc Karting/Promo

U kategoriji informativnih medija, kolege iz različitih redakcija su pokazale zavidno umeće vožnje kartinga. Pobedu je odneo Nebojša Lindić, predstavnik redakcije portala Nova.rs sa sjajnim vremenom od 51,30 sekundi. Na drugom mestu se našao Marko Lakić iz redakcije Politike, sa vremenom 53,39. Na postolje za treće mesto popeo se Nebojša Mandić iz redakcije Srpskog Telegrafa čiji je najbrži krug iznosio 53,55 sekundi.

U kategoriji tematskih medija, pobedu je odnela redakcija SAT-a, sa predstavnikom Darkom Gigićem. Darko je odvozao krug sa najboljim vremenom od 49,51 sekundi i time obezbedio pobedu svojoj redakciji. Drugo mesto je zauzeo Zoran Živkov iz redakcije Top Speed-a sa vremenom od 51,62 sekunde, i na trećem mestu se našao Aleksandar Radoičić sa 59,49 sekundi.

Foto: Autokomerc Karting/Promo

„Autokomerc Karting Centar je prva karting staza koja je otvorena u Srbiji, u septembru smo napunili 20 godina, i cela ova godina nam je oboležena ovim jubilejom.

Tim povodom organizovali smo veliku press karting trku i ugostili više od 30 vozača na našoj stazi.

Foto: Autokomerc Karting/Promo

Atmosfera je bila sjajna, videli smo veoma dobre i talentovane vozače, i zahvaljujemo se svima na fenomenalnom iskustvu koje su nam priredili“ izjavila je Jovana Mihajlović, marketing menadžer kompanije Autokomerc.

Bonus video: Na krating stazi smo proverili kako izgleda pijana vožnja iz ugla treznog vozača