Foto:printscreen/youtube/Taylor Ray

Doslovno je reč o raju za ljubitelje automobila i vožnje. Imanje koje se pojavilo na Airbnb sajtu, prostire se na 60 hektara, nudi dve trkačke staze još mnogo toga! Pogledajte video.

Postoji mesto u Missouriju, SAD, gde je jedino ograničenje zabave koju možete imati zapravo vreme koje ste rezervirali na Airbnb-u. Reč je o imanju „Little Talladega“ od 60 hektara, u okviru kog je smeštena i kuća od 8.500 kvadratnih metara.

Kuća uključuje šest spavaćih soba, 12 kreveta i šest kupatila i može da primi do 20 ljudi. Međutim, razlog zašto pišemo o ovom imanju je činjenica da na izbor nudi dve trkačke staze. Staze nisu velike, ali su više nego dovoljne da ugoste Grand Prix za karting sa svih 20 osoba. Velika staza ima oblik suze, šikanu u sredini, a takođe omogućuje da sami postavite konfiguraciju kako vam odgovara.

Ako to nije dovoljno, kako piše Auto Klub, tu je i ogromna garaža sa ATV-ovima za „dirt“ stazu. A ako vam trkanje dosadi, tu je soba s arkadnim igrama, teniski teren, košarkaški i bejzbol teren, bazen, sto za biljar, plesni podijum, i još mnogo toga.

Pogledajte kako sve to izgleda:

Nekoliko kuhinja znači da nećete ostati gladni, a ako nije jasno da je ovo mesto namenjeno ljubiteljima automobila, dve sobe imaju krevete u njihovom obliku. Jedna nudi JDM temu, dok druga nudi temu klasičnih kamioneta. Zaboravite Vegas, jer je Little Talladega mesto gde želimo za vikend!

Cena rente na Airbnb oglasu iznosi 4.000 dolara za 2 noći (minimum za rentu), a kako kuća može da primi do 20 ljudi, troškovi za ovu jedinstvenu zabavu mnogu biti i znatno manji ako imate veliku ekipu.

Bonus video: Bizarni festival uništavanja automobila

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare