VIDEO U Srbiji napravljen unikatni Mini iz gejmerskih snova

Auto 27. jul. 202120:49
Podeli:

Zamislite da dobijete priliku da od pravog automobila napravite gejming stanicu. Kakvu ideju biste dali, kako biste to sve izveli? Pred vama je MINI kakav ne postoji nigde na svetu, a izrađen je u Srbiji prema ideji naših studenata koji su pobedili na konkursu Red Bull Metamorfoze.

Ovde su farovi zapravo kuleri, zadnja svetla su zvučnici, a pod haubom nema motora, već su tu dva PC računara. Pozadi nije prtljažnik, već je tamo Sony Playstation 4.

Ovako su gejming stanicu iz snova zamislili studenti sa Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta primenjenih umetnosti, čiji je rad od više destina pristiglih izabrao stručni žiri. Potom se čitav projekat premestio u Garažu12, gde je Mini „pao u ruke“ ljudi koji su umeli da od pravog automobla naprave nešto što do sada kod nas nije viđeno.

Kako je protekla premijera unikatnog Minija u Dorćol platzu, gde smo popričali i sa ljudima koji su radili na projektu, saznajte u videu u vrhu ovog teksta i pogledajte kako se koristi gejming konzola na točkovima koja će u narednom periodu obilaziti tržne centre po prestonici.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar