Šta to bi na sajmu automobila i valja li nova Honda HR-V? VIDEO

Auto 15. maj 202221:10 > 21:59
Podeli:

Fokus ovogodišnjeg sajma automobila nije toliko bio na prodaji vozila, već na izlaganju električnih i hibridnih noviteta, te je sve ličilo na ženevski koncept - dođite, pogledajte šta ima novo u automobilskom svetu kada je reč o tehnologijama i vratite se kući, jer novca za tako nešto nemate, odnosno velika većina naših ljudi nema. Za ljubitelje odlično, za prosečne kupce baš i ne. Šta je bilo izloženo na sajmu pogledajte u videu na početku teksta u novoj epizodi auto emisije "Vožnja sa Tinom i Nebojšom", gde vas, osim toga, čeka i test nove Honde HR-V.

Ko je hteo da povoljno pazari novi automobil ovogodišnji sajam nije bio za njega. Zapravo, bio je sasvim drugačiji od svih sajmova do sad – prilično skroman, ali sa najskupljim automobilima ikada. Za koga je bio organizovan i da li ste nešto propustili, saznajte u novoj epizodi jer smo napravili pregled nekih od najzanimljivijih noviteta, ali i najneobičnijih automobila koje smo tamo videli.

Takođe, pored svih sjajnih premijera kojih je bilo onoliko, zapravo smo se najbolje proveli u jednoj potpuno odvojenoj hali u kojoj nije bilo nijednog novog automobila. Gde smo bili i šta samo tamo zabeležili, pogledajte u videu na početku ovog teksta.

Osim toga, na testu smo imali potpuno novi hibridni model iz Honde, a reč je kupe-krosoveru HR-V koji je nedavno stigao u Srbiju.

Honda e:HEV koristi hibridni sistem koji se sastoji od dva snažna kompaktna elektromotora uparena sa i-VTEC benzinskim motorom od 1,5 litara, snage 131 KS. Kako se ponaša u vožnji, koliko troši, da li nudi dovoljno prostora u kabini i koliko košta, pogledajte u videu.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar