Skromno, ali zato skupo i druge priče sa sajma automobila VIDEO

Auto 14. maj. 202221:08
Podeli:

Za koga je zapravo bio organizovan ovogodišnji sajam automobila i kako se na našem testu pokazala nova Honda HR-V, možete saznati sutra u 21h na Nova.rs u novoj epizodi auto emisije "Vožnja sa Tinom i Nebojšom", a do tad pogledajte kratku najavu u videu iznad.

Ovogodišnji sajam automobila koji se održao nakon gotovo tri godine bio je sasvim drugačiji od svih do sad. Prilično skroman, ali sa najskupljim automobilima ikada. Kakav je to koncept, za koga je napravljen i da li je vredelo posetiti ovogodišnji sajam, otkrivamo u nedelju u 21h.

Takođe, za sve one koji nisu posetili ovu manifestaciju, spremili smo kratki pregled nekih od najzanimljivih noviteta, ali smo pronašli i deo sajma koji nema veze sa novim automobilima i koji nam se zapravo najviše dopao.

Osim toga, na testu smo imali potpuno novi hibridni model iz Honde, a reč je o kupe-krosoveru HR-V koji je nedavno stigao u Srbiju. Kako se ponaša u vožnji, koliko troši, da li nudi dovoljno prostora u kabini i koliko košta, otkrivamo u sutra u 21h na Nova.rs portalu.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar