Foto: Rolls-Royce

Definitvno nismo navikli da bilo koji “rolls royce” vidimo čak i sa trunkom prašine. Prirodno stanište ovih prestižnih modela uglavnom podrazumeva skupa letovališta, privatna ostrva, ekskluzivne skupove, crvene tepihe i tome slično. Ali, britanski model “cullinan” je SUV – pa evo kako izgleda kada vozilo čija početna cena iznosi oko 300.000 evra, skine skupe rukavice i pokaže drugo lice.

Ovde je poneta prikazati da luksuz nije rezervisan samo za urbano okruženje. A, kako kažu u kompaniji Rolls Royce, njihovi kupci žele da imaju mogućnost da u luksuznim jahtama na točkovima mogu da skrenu sa asfaltnog puta.

Foto: Rolls-Royce

Saznajte još:

I, s obzirom na to da znamo da retko koje želje bogatih kupaca ostanu neostvarene, Rolls-Royce prikazuje model “cullinan” u nesvakidašnjoj akciji – kako pokorava prilično zahtevne terene arapske pustinje.  Podsetimo da je prvi SUV sa „Rolls-Royce“ znakom  predstavljen 2018. godine i da ga pokreće snažni V12 motor od 6,7 litara koji razvija 570 KS.
Ima pogon na svim točkovima, dugačak je 5,3 metra i teži gotovo 2,8 tona.

Foto: Rolls-Royce

U videu koji sledi možete da uživate u nestvarnim kadrovima “safir crnog” SUV-a, koji pokazuje da je i te kako sposoban za “offroad” po strmim dinama.

 

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar