Podeli:
Foto: Promo

Najveći BMW-ov model X7 dobio je svoje prvo limitirano izdanje. Verzije pod nazivom "dark shadow edition" biće napravljene u svega 500 primeraka, a evo po čemu će se razlikovati od standardnih verzija. 

Kao prvo, na vozilu impozantnih dimenzija najuočljivija je neobična metalik boja “frozen arctic grey”, koja se prvi put nudi za model iz X serije. Potom, maska hladnjaka, odnosno “bubrezi”, usisnici vazduha napred i završeci izduvnih cevi pozadi su u ekskluzivnoj sjajno-crnoj boji i daju izuzetan kontrast mat-svetlucavoj nijansi vozila.

Foto: Promo

Delovi eksterijera su poreklom iz “M” sportskog odeljenja, dok su na točkovima velike aluminijumske felne, prečnika 22 inča u mat “jet black” nijansi.

Prestižni enterijer oplemenjen je crnom “night blue” Merino kožom i alkantarom.

Foto: Promo

Za još bolji doživljaj tokom boravka u kabini, tu su sedišta sa opcijom masaže, veliki “skylounge” panoramski krov, a za zvuk je zadužen Bowers & Wilkins Diamond Surround audio-sistem.

Foto: Promo

Ova ekskluzivna serija najvećeg BMW-a, odnosi se na verzije “M50i”, koje pokreće snažni agregat sa 8 cilindara i 530 KS. “X7 dark shadow” će se proizvoditi u SAD za ceo svet, a početna cena biće oko 120.000 dolara.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar