U novoj epizodi emisije „Vožnja sa Tinom i Nebojšom“, možete pogledati test modela Peugeot 308 u karavanskom izdanju, ali i videti kako takozvane „pijane naočare“ utiču na vid i motoriku. Ovom prilikom vam donosimo najavu emisije koja se premijerno emituje u nedelju u 21:00.

Nekoliko nedelja nakon što smo isprobali novi Peugeot 308 u hečbek varijanti, na red je došla i karavanska verzija sa oznakom 308 SW.

U poređenju sa hečbekom ima dosta sličnosti, jer je izbor pogonskih jedinica, ali i izgled unutrašnjosti potpuno isti. Međutim, ova verzija ima nešto veće dimenzije, pa samim tim nudi i više prostora u kabini, a pogotovo u prtljažnom prostoru. Privlačan dizajn i dodatna praktičnost ovaj model čine jednim od najboljih izbora u segmentu koji polako nestaje. Pored testa francuskog karavana, isprobali smo i takozvane „pijane naočare“, koje simuliraju vid pod dejstom alkohola.

Kompanija Heineken Srbija je u saradnji sa Auto-moto Savezom Srbije i AMS Osiguranjem započela kampanju „Kad ide tura ne ide gas“, a u novoj epizodi koja se emituje u nedelju u 21h, možete videti gde i kako možete da doživite otreznujuće iskustvo tako što ćete isprobati „pijane naočare“.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Svi komentari (0)