Ko vozi KTM za vikend može da uživa u „Power Ride“ turi po Srbiji

Moto 23. sep. 202117:01 > 26. nov. 2021 11:39
Podeli:
KTM 1290 SUPER ADVENTURE
Foto: KTM/Promo

KTM Srbija ove godine prvi put organizuje “KTM Power Ride” vožnju u okviru „Xross Hard Enduro Rally 2021“ a koja će se ove subote, 25. septembra, održati na Zlatiboru, Tari i Mokroj Gori.

Tokom ovog specijalnog motociklističkog događaja vozači KTM motocikala imaće jedinstvenu priliku da uživaju u enduro i street vožnji dugoj 170 kilometara.

Reč je o vožnji koja nema takmičarski karakter, već predstavlja čisto zadovoljstvo za goste Xross Hard Enduro Rally trke koji bi voleli da upotpune svoje iskustvo na dva točka i osete duh vožnje na asfaltu i van njega.

KTM 1290 SUPER ADVENTURE
Foto: KTM/Promo

“KTM Power Ride” će predvoditi iskusni vozači adventure motocikala, a pred njima će biti kombinacija asfalta i makadama na unapred utvrđenim trasama koje vode kroz najlepše predele Zlatibora i Tare.

Tokom vožnje motociklisti će prolaziti pored posebno naznačenih tačaka koje su predviđene za gledaoce trke, tako da će učesnici imati i podršku publike.

Okupljanje je predviđeno u 10 časova na parkingu pored Jezera u samom centru Zlatibora, a motociklisti su u obavezi da ponesu zaštitnu opremu (kacigu i moto rukavice, gume prilagođene vožnji makadama, off-road čizme, pantalone i jakne sa štitnicima). Polazak u vožnju se očekuje odmah nakon registracije učesnika, ukratko opisane rute i pravila vožnje.

Bonus video: Zamena točka na skuteru u pokretu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram