Danas su sedmorica članova društva ljubitelja Vespi, Vespasian, svojim motociklima iz Beograda krenuli put Crne Gore. Kojom rutom će ići, šta sve nose sa sobom i kako to spakuju na ove male gradske motocikle, pogledajte u videu iznad.

U jutranjem programu „Probudi se“ na TV Nova S, imali smo priliku da upoznamo članove društva ljubitelja Vespi koji su danas krenuli na jedan duži put svojim Vespama. Međutim, nije prvi put da ova ekipa Vespama kreće na dugo putovanje, jer su do sada obišli pola Evrope.

Ispred ovog društva, je, između ostalih, govorio i Jovan Dimitrijević, koji je otkrio da su čak putovali i do Londona, ali i do samog jugozapada Evrope, odnosno do Portugala, da su takođe išli i na Alpe, a sve kako bi posetili međunarodne skupove ljubitelja Vespi.

Sada u okviru svoje ture kreću u ka Crnoj Gori.

Ovi momci izbegavaju auto-put koliko god mogu, pa voze lokalnim putevima, a prva stanica danas biće im Novi Pazar. Koliko kilometara će ukupno preći, kako se spakuju na ovaj prvenstveno gradski motocikl, šta nose od alata i opreme, i kako se sve to stane na malene Vespe, pogledajte u videu na početku teksta.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)