Red Bull Show Run Beograd Foto:Promo/Red Bull

Deo dugoočekivanog Red Bull Show Run spektaklu u Beogradu, biće i Litvanac Arunas Gibiježa, kaskader u vožnji motora, koji je prethodnog vikenda postavio Ginisov rekord za najdužu vožnju na zadnjem točku i to - "bez ruku".

Gibiježa će na predstojećem Red Bull Show Run-u nastupiti uz dvojac Red Bull Driftbrothers, koji će svojim specijalnim automobilima, napraviti drift šou za pamćenje.

Red Bull Show Run Beograd Foto:Promo/Red Bull

U centru bogatog programa ovog auto-moto spektakla biće bolid Formule 1, za čijim volanom će se naći legendarni Dejvid Kultard.

Red Bull Show Run Beograd Foto:Promo/Red Bull

Treba napomenuti i da aktuelni šampion Formule 1 Maks Ferstapen vozi za Red Bull Racing Team, zbog čega će oči svetske javnosti i kompletne fan baze “najskupljeg sporta na svetu”, biti uprte u beogradski Red Bull Show Run, koji je otvoren za sve koji su tog dana zainteresovani da događaj prate uživo.

Red Bull Show Run Beograd Foto:Promo/Red Bull

Beograđani i svi oni koji 17. septembra budu u prestonici Srbije, spektakl će moći da prate potpuno besplatno na ulicama oko Trga Republike, dok su za najvernije fanove, koji žele da iskuse jedinstveni doživljaj iz prvih redova i u potpunosti osete duh Formule 1, u prodaji ulaznice za preostale tribine.

***

Bonus video: Sadhguru motorom stigao u centar Beograda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)