Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MARQUARDT / POOL

Ilon Mask je iznenadio deoničare kad im se tokom sastanka obratio rečima: "Moram da vam saopštim neke loše vesti". Naime, kako je nastavio, Cybertruck, projekat Teslinog pick-up električnog vozila, koji je predstavljen pre tri godine, ima brojne probleme.

Kako je Mask rekao deoničarima, specifikacije i cena biće drugačiji od onoga što je pre tri godine spektakularno predstavljeno, piše dnevnik.hr. Ne zaboravimo da ni tri godine nakon predstavljanja ni jedan primerak (osim Maskovog) nije izašao iz fabrike, pa se čini da bi oni koji su uplatili rezervaciju od 99 dolara već mogli i da se zapitaju da li će i kad ugledati svoj Cybertruck uživo.

Podsetimo, tada je Cybertruck trebalo da košta 39.900 dolara.

Ne samo da će Cybertruck promeniti specifikacije, promeniće i cenu, a prema Masku, verovatno neće ugledati svetlost dana još barem godinu dana.

Kolika će na kraju biti cena i kakve će biti specifikacije, za sad nije poznato. Ali, ako se pita Mask, to će i dalje biti impresivno vozilo.

Istakao je i da će Tesla u sledećih nekoliko meseci instalirati potrebnu opremu za Cybertruck kako bi krenuli s proizvodnjom onih primeraka koji su već rezervisani.

Bonus video: Vozili smo najerodinamičiji automobil na svetu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)