Foto: Honda

Gradski model na struju iz Honde, vrlo specifičnog dizajna, ne prestaje da prima nagrade. Sada se okitio titulom “Ecobest” na ovogodišnjoj Autobest dodeli nagrada, što je 14. priznanje za ovaj model.

“Ecobest” se dodeljuje za najrelevantniji doprinos zelenim proizvodima, tehnologijama i projektima u Evropi. To je najnovije evropsko priznanje za Hondin gradski model na struju i to za ukupni doprinos u dizajnu, tehnologijama i auto-moto kategorijama.

Foto: Honda

Saznajte još:

Nagrada “Ecobest” je priznanje koje dodeljuju najpriznatije evropske automobilske organizacije koje su se ove godine odlučile za “Hondu E”, prvi put predstavljenu 2019.

Ovo je samo još jedna potvrda da su japanski konstruktori napravili dobar potez sa novim modelom.

“Honda E” se do sada okitila sa čak 14 nagrada, među kojima i “Najbolji automobil” koju dodeljuje belgijski Autogids, nagradu “Connected Car’ Les Numériques” iz Francuske, nagradu za najbolji dizajn (‘Best Design’) iz Španije, zatim Top Gear titulu za najbolji gradski automobil, kao i nagradu za “Auto Godine” u Nemačkoj, koja je ujedno bila i prva za neki japanski model.

Foto: Honda

Potvrde dobrog rada stižu kroz sve te nagrade iz cele Evrope i šire. Tome je doprineo smeli dizajn i usredsređenost na funkcionalnost i upotrebljivost, neprimetna adaptacija “Honda E” funkcija, moderna pojava, uklopljenost sa najsavremenijim tehnologijama i naprednim sistemima povezivanja.

Foto: Honda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)