Cupra otkrila malog, ali brutalnog sportistu na struju (VIDEO)

Auto 01. sep. 202119:40 > 20:37
Podeli:
Urban Rebel, auto, automobil
Foto: Cupra

Cupra je definitivno jedan od samo nekolicine brendova koji će i tradicionaliste ubediti u to da električni automobili mogu da budu i te kako zabavni. Ovo je Urban Rebel - hothatch bliske budućnosti. Mali, nizak, širok i sa ogromnim spojlerom pozadi ima snage za izvoz i ubrzava kao munja. Kako je naš portal nedavno i najavio, Cupra je odlučila da prvo prikaže trkačku verziju gradskog modela na struju, a potom stiže i ona za javne puteve.

Upadljiv, emotivan i originalan dizajn Urban Rebel modela ističe se upečatljivim i atletskim linijama, smelim izrazom i bojom karoserije koja asocira na virtuelnu realnost.

Foto:Screenshot/Youtube/Cupra

Nema sumnje da će Urban Rebel biti poželjni e-hothatch, a premijerno će biti predstavljen već na otvaranju nove Cupra garaže u Minhenu, tokom Međunarodnog sajma automobila IAA.

Sa ukupnom dužinom od 4,080 mm, širinom od 1,795 mm i visinom od 1,444 mm ovaj kompaktni automobil raspolaže snagom od 340 KS (250 kW) do čak 435 KS (320 kW), a do „stotke“ može da se lansira za samo 3,2 sekunde.

Pogledajte video:

 

Pročitajte još:

„Gradski električni automobil ključni je strateški projekat, ne samo za našu kompaniju, već i za Volkswagen grupu, jer nam je cilj da proizvedemo više od 500.000 gradskih električnih automobila godišnje u Martorellu za različite marke VW grupe. Ovaj automobil će učiniti elektromobilnost dostupnom širokim masama i pomoći ostvarivanje cilja Green Deal -a.’’ izjavio je Wayne Griffiths, direktor brenda Cupra.

Bonus video: Najbrži električni superautomobili na jednom mestu

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar