Podeli
Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dan zahvalnosti glumica Dženifer Aniston je proslavila sa svojim ljubimcem - Lordom Česterfidlom, a na njenom Instagramu su osvanule fotke sa preslatkim štenetom. Njeni obožavaoci su osim psa primetili i farmerke koje je Džen obukla za slikanje, popularni model već desetak godina.

Dženifer Aniston je u Holivudu poznata kao glumica koja voli ležeran stil. Dok se na crvenom tepihu uglavnom pojavljuje u klasičnim večernjim komadima poput male crne haljine, kod kuće prednost daje udobnosti.

Pročitajte još:

Tačnije, američka glumica obožava da nosi džins, a najčešće bira brend Rag & Bone.

Reč je o skupljem brendu američkih farmerki koji je vrlo izdržljiv – ne menja boju i oblik nakon čestog pranja, a odlično se prilagođava ženskom telu bez obzira na konfekcijsku veličinu, prenosi Zadovoljna.

Za opušteno druženje sa svojim kućnim ljubimcem Džen je izabrala skinny model farmerki koji je uprkos trendu dubokog džinsa i dalje popularan već deset godina. Farmerke je spojila uz crni džemper i duboke cipele s debelom blok štiklom. Sve je zaokružila zlatnim minđušama američke dizajnerke Jennifer Meyer i jednostavnim prstenom.

Potražili smo ovaj model farmerki na sajtu Rag&Bone. Trenutno su snižene sa 195 na 146 dolara jer i dalje važe cene od crnog petka.

rag-bone
Foto: rag-bone.com
Komentari

Vaš komentar