VIDEO Nada Topčagić: Zbog Ibrahimovića sam na bromazepamima

Showbiz 03. mar. 202117:57 > 18:44
Podeli:
Nada Topčagić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Nisam verovala da ću ovako jutro da dočekam. To je za mene... Ma, ne moram više ništa u životu da snimam, ovo je vrhunac moje karijere. Zlatan je mene bacio totalno u orbitu, a ja sam otišla i nestala. Totalno me je katapultirao. Takav jedan čovek, takva jedna ličnost... Fudbal je fudbal i vole ga svi. Omiljen je u celom svetu. U moru hitova i pevača da se nađu taktovi moje pesme 'Jutro je', pa šta bolje da poželiš u životu", rekla je ponosna Nada Topčagić, uz čiju pesmu je Zlatan Ibrahimović ispraćen na Sanremu.

Nakon saznanja da je slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović na scenu najvećeg italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove pesme „Jutro je“, Nada Topčagić ne može da dođe sebi. Pevačici se u jednoj sekundi pomešalo hiljadu osećanja, zbog čega je morala da popije tablete za smirenje. U razgovoru pred kamerom Nova.rs pevačica se pohvalila da je doživela vrhunac svoje karijere, a potom se osvrnula na poznanstvo sa Ibrahimovićevim ocem, koji je takođe muzičar. Nada je čak i zapevala svoj hit star 32 godine, i to samo za Zlatana.

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

„Ja ne mogu da dođem sebi. Jutros sam u četiri sata morala da popijem bromazepam. Kada sam videla o čemu se radi i kada su počeli svi da me zovu i da me proganjaju… Nisam verovala da ću ovako jutro da dočekam. To je za mene… Ma, ne moram više ništa u životu da snimam, ovo je vrhunac moje karijere. Zlatan je mene bacio totalno u orbitu, a ja sam otišla i nestala. Totalno me je katapultirao. Takav jedan čovek, takva jedna ličnost… Fudbal je fudbal i vole ga svi. Omiljen je u celom svetu. U moru hitova i pevača da se nađu taktovi moje pesme ‘Jutro je’, pa šta bolje da poželiš u životu“, priča Nada i otkriva kako bi se osećala da joj lično Ibrahimović stavi krunu na glavu.

Nada Topčagić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Šta da kažem, bolje da ne dolazi. Popila bih sve što bi bilo, neki alkohol i nazdravila bih sa Zlatanom. To je dete koje je raslo uz moju muziku sto posto“, rekla je pevačica.

Nada govori kako se upoznala sa Zlatanovim ocem i da li se seća kakav je fudbaler bio kao dete.

Nada Topčagić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Pesmu sam izdala 1989. godine, a 1991. godine sam imala veliku turneju po Švedskoj. Tada sam išla kod Zlatanovog oca Šefika, koji je svirao harmoniku. Posle sam čula da je ostao isti kao i pre, bez obzira na to šta je sve stekao njegov sin. Džaba što mu je sin zvezda u celom svetu, kad on ne želi da se menja. On vozi svog starog ‘volva’ i ostao je čovek iz naroda“, priča Nada.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica kaže da će fudbaleru biti večno zahvalna i da će se uvek moliti za njega.

„Neka mu se sve pozlati i da bude hiljaditi gol uz moju pesmu ‘Jutro je’ i moliću se bogu za njegovo zdravlje, da ga nikad ništa ne zaboli“, kazala je pevačica i kaže da je prošli put, kada se Zlatan veselio uz njenu pesmu popila dosta bromazepama.

Intervju s Nadom Topčagić pogledajte u video prilogu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar