Podeli
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Poznata srpska pevačica Nada Topčagić za Nova.rs ispričala je veliku muku sa kojom se susrela ovog leta u Crnoj Gori kada je stigla na letovanje. Umesto da se opusti na moru i uživa u svojoj vikendici u mestu Krašići, sačekao ju je pravi pakao. Kada je stavila ključ u bravu, okrenula ga i otvorila ulazna vrata, ugledala je haos kao iz horor filma, gde je prvo pomislila da joj je neko upao u kuću u opljačkao je. Međutim, ubrzo je otkrila vinovnike ovog drskog vandalizma koji su toliko bili bahati da su čak i ostali da se baškare, ni manje, ni više, nego u kupatilu i kuhinji, i time dali do znanja da se čak ne plaše ni Nade Topčagić.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, folkerka je otkrila za naš portal ko su zapravo bili vandali koji su demolirali njenu vikendicu na moru. Verovali ili ne, to je bila cela kolonija puhova (životinja koja je poznata po pravljenju štete) koji su iskoristili Nadino odsustvo da bi uživali u čarima njene kuće.

“Ja sam van sebe bila. Ma, idi! Šta sam doživela, retko ko bi mogao tako nešto da preživi. Mog muža Zlatka i mene umalo šlog nije strefio. Nismo bili u našoj kući na moru skoro godinu dana. Zlatko uvek ostavi prozore odškrinute na kip, pa štiti komarnik. Međutim, ode sve do đavola!”, rekla je Nada za Nova.rs.

Foto: Shutterstock

Prema njenim rečima obesni glodari su bukvalno uništili sve do čega su mogli da stignu.

“Kad smo nedavno bili tamo malo falilo da svi pocrkamo. To je izjelo sve po kući, od nameštaja, komode… Ma svega”, priča šokirano Nada.

Ona je dodala da je njen suprug Zlatko Đorđević ostao u šoku kada je naišao na dva uginula puha, ni manje, ni više, nego u wc šolji, gde su prema Nadinim rečima upali posle obilnog žderanja da se naloču vode iz wc šolje. Nada dodaje, zatim, da je čak šest malih puhova otkrila u električnom šporetu gde su se verovatno ušunjali da se odmore posle obilne gozbe.

“Ej, pa to se zavuklo u šporet, možeš misliti. Ostali su pocrkali po dnevnoj sobi. Majke mi, ja ne mogu da verujem”, priča Nada drhtavim glasom.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica je nakon prizora koji je zatekla u svojoj kući bila prinuđena da, umesto da uživa u čarima mora, kuću zbog “drskih provalnika” kompletno ponovo renovira.

“Taj rusvaj sam sredila. Nameštaj smo pobacali, okrečili zidove i dezinfikovali svaki ćošak. Nove stvari sam morala da unosim. Danima smo Zlatko i ja bili van sebe, to nam se ranije nije dešavalo. Šta čovek sve neće pretrpeti zbog ove korone, ma idi”, rekla je folkerka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar