Podeli
Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS, EPA-EFE/TRACIE VAN AUKEN

Aktuelni predsednik SAD Donald Trump opisao je svog demokratskog predsedničkog rivala Džoa Bajdena kao "najgoreg kandidata u istoriji" na nedavno održanom skupu u Viskonsinu. Prema navodima američkim medija, o Bajdenu takvo mišljenje imaju i Trampovi glasači, a stvar je identična i sa druge strane lestvice - demokrate smatraju Trampa katastrofom za Ameriku, demokratiju i njihova ljudska prava. Debata na kojima su se dvojica predsedničkih kandidata suočila prošlog meseca, međutim, poravnjala je mišljenja - jedan deo javnosti obojicu smatra "apsolutnim klovnovima."

Prepirke, svađe, rasprave i (ne)kultura njihovog političkog dijaloga razočarali su jedan deo američke javnosti koji je na Tviteru nazvao ovu dvojicu političara potpunim razočarenjem. Pored mimova i šala kojima su ih “razvlačili” na mrežama, u vagon podsmeha uključili su se i jutjuberi i mnogobrojne javne ličnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Istina, šale su mahom usmerene na Trampa, koji je definitivno jedan od najomražnijih ličnosti u Holivudu, ali ni Bajden nije bio pošteđen.

Jutjuberka Lori Hil, inače po zanimanju plastični hirurg, objavila je video klip u kojem je govorila o navodnim plastičnim operacijama kojima su se, prema njenim rečima, i Tramp i Bajden podvrgli.

Iako je napomenula da ne želi da njen klip bude politizovan, te da ne zauzima strane već sve radi iz šale, zbog videa se povela oštra polemika u kojoj predsedničke kandidate nazivaju “starletama” kojima je više stalo do imidža i fizičkog izgleda, nego do politike.

I sudeći po onome što je rekla u videu – jedan ugao gledanja može biti upravo taj.

Ona je navela da Tramp farba svoje lice, što je pokušala da dokaže ranijim fotografijama nastalim u jeku Trampove mladosti, a ispričala je i da je on verovatno menjao oblik svoje glave, te da je operisao skalp kako bi prikrio “ćelavost”. Navela je i da je, kako je rekla, transplantirao kosu, te da je uradio zube.

Njena “skromna” procena je da je Tramp na svoj fizički izgled potrošio sto hiljada dolara.

Kada je Bajden u pitanju, Hil je rekla da smatra da je demokrata takođe operisao skalp, te da je sasvim sigurno, kao i Tramp, imao transplantaciju kose. Dodala je i to da smatra da je Bajden operisao jagodice, da se botoksirao, i da je uradio gomilu prepravka na svom licu. Navodno je za ove “radove” potrošio i više od Trampa – 110 hiljada dolara.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar