Predrag Živković Tozovac Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pevač srpske narodne muzike Predrag Živković Tozovac primljen je danas u toku dana u KBC "Dragiša Mišović" zbog upale pluća izazvane koronavirusom, prenose beogradski mediji.

PROČITAJTE JOŠ

Izvor koji je govorio za beogradske medije rekao je da je Tozovcu krvna slika u lošem stanju, ali da je ipak trenutno stabilno. Nije priključen na respirator, već prima kiseoničku terapiju.

Predrag Živković Tozovac tokom svog života izbegao je mnoge bolesti, preživeo je i Drugi svetski rat. Pre skoro godinu dana, legendarni pevač narodne muzike u jednom razgovoru za Nova.rs rekao je da se ne plaši novog virusa, već se brinuo da tada neće imati ko da snabdeva starije ljude, pošto će za sve biti ograničeno kretanje.

Predrag Živković Tozovac Foto:Screenshot/RTS

„Slušam vesti i upućen sam o čemu se radi. Uvek sam bio bez dlake na jeziku, pa ću i sad. Očekujem bolje dane, očekujem da ovaj haos stane, pa da živimo normalno. Ne izlazim iz kuće nikako, a ne bih izašao i da mogu. Ne plašim se korone više. Imam jedan svoj lični problem koji mi ne da mira. Nije u pitanju zdravlje. Eto, ako hoćete da znate, plašim se da neće imati ko da nas snabdeva. Sve ide jedno s drugim. Za sada supruga i ja imamo sve i ništa nam ne treba. Ženina ćerka je medicinski radnik i brine o nama, ode do prodavnice. Bog je blagoslovio“, rekao je tada Tozovac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.