Foto: Zoran Lončarević

"Držim se naše narodne poslovice: "Ko se čuva, i Bog ga čuva". Mi smo religiozan narod, svala vera je dobra ako se ne izopači", rekao je Predrag Živković, koji apeluje građanima da povedu računa o kretanju jer je koronavirus uzeo maha.

PROČITAJTE JOŠ

Predrag Živković Tozovac ozbiljno je shvatio mere predostrožnosti koje su donete u Srbiji zbog naglog skoka zaraženih koronavirusom. Radi sopstvene sigurnosti pevač ne izlazi iz stana, već samo napravi nekoliko koraka na svojoj terasi da udahne malo svežeg vazduha. Tozovac u razgovoru za portal Nova.rs apeluje na sve građane da se ne kreću mnogo po gradu i da izbegavaju svaki kontakt s ljudima jer virus nije nimalo naivan.

„Supruga i ja se čuvamo da preživimo ovu nesreću. Ne izlazim više napolje jer je jako opasno. Ne preporučujem nikome da se kreće bez maske, morate ih obavezno nositi u zatvorenim prostorijama. Držim se naše narodne poslovice: „Ko se čuva, i Bog ga čuva“. Mi smo religiozan narod, svaka vera je dobra ako se ne izopači“, rekao je pevač i dodaje mu zdravlje odlično.

Foto: Privatna arhiva

„Sve je pod kontrolom, ja sam i više nego zadovoljan kada je zdravlje u pitanju. Glas mi se polako vraća. Još ćemo mi pevati, ali za našu dušu“, završava Tozovac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.