Srđan i Jovana Foto:printscreen/Youtube/RTS jutarnji program

Jovana Joksimović i Srđan Predojević zajedničku karijeru započeli su na RTS gde su pet godina vodili jutarnji program. Pre 15 godina, ne samo da su fizički drugačije izgledali, već je primetna i energija koja je tada vladala među dvoje kolega i prijatelja.

Nakon vesti da Jovana Joksimović i Srđan Predojević odlaze sa Tv Prva, te da su navodno glavni razlozi tome razmirice sa produkcijom koje su kulminirale nakon što se voditeljski par vratio sa letnje pauze, ni odnos između zvezda jutarnjeg programa navodno više nije idealan kao nekada. Da je i to jedan od razloga njihovog odlaska sa Tv Prva, potvrdio je i izvor blizak televizijskim krugovima za Nova.rs.

Naime, pre 15 godina, kada su Jovana i Srđan tek počinjali svoju zajedničku karijeru na RTS, ne samo da su izgledali potpuno drugačije već su čini se zračili i nekom sasvim drugom energijom o čemu svedoče video snimci koji i dalje postoje na Jutjubu. Ono što je u fizičkom smislu teško ne primetiti, svakako je stil oblačenja, i pre svega Jovanina frizura, ali je i više nego očigledno da su i sami voditelji izgledali nasmejanije i entuzijastičnije…

 

Podsećanja radi, Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS 2005, gde su vodili jutarnji program pet godina. Njihov prelazak na Tv Pink 2010. godine podigao je veliku prašinu u medijima, a nedeljama se spekulisalo o razlozima koji stoje iza tog transfera. Sa „ružičaste televizije“ otišli su opet u paketu 2018, objasnivši tada kako razlog nije novac, već novi izazovi ali i bolji uslovi rada. Nakon toga usledio je angažman na Tv Prva, gde su bili voditelji emisije „Jutro sa Jovanom i Srđanom“.

PROČITAJTE JOŠ

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su međutim prekinuli saradnju i sa TV “Prva”, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Zvanična informacija o budućem angažmanu Jovane Joksimović i Srđana Predojevića još uvek nije dostupna javnosti, mada se u televizijskim krugovima uveliko priča o tome da bi to mogao biti ponovo RTS ili televizija K1, čiji je većinski vlasnik, sa udelom od 80 odsto, njen suprug Željko Joksimović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (3)