Tifina ćerka krenula očevim stopama: Dosta sam slična ocu

Showbiz 05. mar. 202115:38
Podeli:
Foto: E-Stock_djenka

Rok muzičar Mladen Vojčić Tifa ima ćerku Saru, koja je nasledila njegov talenat za pevanje. Lepa Tifina ćerka je zaplovila muzičkim vodama, i to kao pevačica gotik metal benda.

Pročitajte još:

Još od najranijeg detinjstva, Sara je krenula da se školuje u muzičkoj školi. Imala je, kaže, visoke ambicije kad je reč o violini, ali se na kraju ipak odlučila za pevanje.

Iako je Tifa veoma priznato ime jugoslovenske muzičke scene, Sara nikada nije želal da se eksponira preko njegovog imena i da gradi karijeru na osnovu njegovog uspeha.

„Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim“, rekla je jednom prilikom, prenosi „Avaz“ i dodala koje savete joj otac daje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ??????? ♫︎ (@saravojicic)


„Da sve radim srcem. Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar