Foto:Nemanja Jovanović

Pevačica Teodora Džehverović istakla je za "IDJ" kako ne želi da troši vreme i energiju na negativne komentare jer sebe smatra neuništivom.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Teodora Džehverović važi za jednu od mlađih i popularnijih pevačica kod nas i u regionu, pa je shodno tome često i na meti kritika.

– Iskreno, umorila sam se da se dokazujem bilo kome, jer smatram da ljudi koji imaju loše mišljenje o meni nikada ga neće promeniti. Može samo da bude gore, jer sam ja još uspešnija – istakla je pevačica, pa otkrila kako reaguje na loše internet komentare.

Foto: Zoran Lončarević

– Njih ću da pročitam, a možda i neću. Iznerviraću se, ali tu je mnogo više boljih komentara. Tu je publika, tu su fanovi, koji su na društvenim mrežama zaista preaktivni i zašto da se ja trujem, a samo se taj neko otrovao u tom trenutku. Žao mi je što je tako, ali ne mogu promeniti svet i ne mogu da promenim njihova mišljenja, zato i neću da se dokazujem – odlučno je rekla, pa se nadovezala na najsvežiji komentar koji je pročitala.

Teodora Dzehverovic
Teodora Džehverović Foto:Nemanja Jovanović

– Pre neki dan sam videla jedan komentar „Da se uništi ova persona“. Koga ćete vi uništiti? Bukvalno ne postoji šansa da me bilo ko uništi – bila je izričita Teodora.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)