Sve smo mi Ljupka Stević: Zbog osvete bivšem postala heroina

Showbiz 18. sep. 202009:1910 komentara
Podeli:
Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Iako je godinama prisutna na javnoj sceni, čini se da Ljupka Stević nikad nije bila popularnija. Naime, nakon što je prethodne noći demolirala dva automobila koja su u vlasništvu njenog dugogodišnjeg emotivnog partnera Dragiše Simića i to objavila na društvenim mrežama, pevačica je postala hit na društvenim mrežama, te su za nju čuli i oni koji dosad nisu. Ljupkin čin je posebno inspirativan korisnicima Tvitera, koji ne prestaju da prave duhovite mimove, šale i pošalice na njen račun.

PROČITAJTE JOŠ

„Sve smo mi Ljupka“, „Ljupka nije tako ljupka“, „Ljupka, kako se postavljaju ti prisluškivači i gde se kupuju? Pitam za komšinicu“, „Ljupka Stević novi spiritualni vođa“, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na Tviteru, a mi izdvajamo one najduhovitije.

„Mene bivši zvao Ljupka, a nikad mu nisam lomila auto. Ja bih se samo odvezla istim“, napisala je jedna korisnica Tvitera koja se potpisuje kao Hjuston.

Ljupka je, čini se, „uterala strah u kosti“ i pojedinim muškarcima, pa je jedan Vladimir konstatovao:

„Definitivno nijedan švaler od dana današnjeg, pa do kraja vremena neće muvati nijednu ženu koja se zove Ljupka.“

Neizostavno se tu našla i paralela i sa onim što je Ana Nikolić uradila s Rastinim automobilom pre nekoliko godina, pa se jedan od korisnika Tvitera pita „Kako Ljupka od Ana Nikolić“?

A javile su se devojke koje su eksplozivnije od Ljupke.

„Da ovaj moj mene prevari, Ljupka Stević bi bila malo dete za mene“, napisala je „MrsJovanovic“.

Onda se logično nametnulo i pitanje šta bi tek Ljupka uradila da je Simićeva zakonita supruga, s obzirom na to da je problem između ostalog i nastao zato što joj on već deset godina unazad obećava da će se razvesti.

Ljupku su okarakterisali i kao najvećeg srpskog promotera Cijalisa, tableta za potenciju, pošto se u nizu uvreda koje je Ljupka uputila bivšem našla i ta da koja se tiče njegove potencije.

Jedan Crnogorac je izvukao „mudar“ zaključak:

„Ljupka Stević iliti zašto nikad ne varat ni ljubavnicu ni ženu. Mada ja ne varam ni ovako, jer nemam želju za tim“, napisao je.

Studenti takođe razumeju bol Ljupke Stević…

„Ljupka crna, sve te razumem, ja ću fakultet zapaliti“, napisao je jedan student.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar