Šta je zajedničko Ljupki Stević i Ani Nikolić

Showbiz 17. sep. 202013:58 > 14:12
Podeli:
Foto: E-Stock/Milos Rafailovic/Caslav Vukojicic

Vest dana je da je pevačica Ljupka Stević tokom prethodne noći rastrojena demolirala dva automobila svog emotivnog partnera, policijskog generala Dragiše Simića. Da zlo bude veće, ona je sve to objavila na svom Instagram profilu, a snimalo ju je i nekoliko očevidaca, što je takođe završilo na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Ljupka Stević nije jedina javna ličnost koja je usled emotivnih slomova uništila automobil svog partnera.

Ana Nikolić je istu stvar učinila bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti, doduše ne sluteći da će to isplivati u javnost.

Naime, prošle godine je u javnost procurio snimak glasovne poruke koju je pevačica poslala u privatnoj komunikaciji, a u kojoj detaljno opisuje kako je uništila Rastin skupoceni automobil.

„Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon“, počela je priču Ana i dodala da je te noći bila pod dejstvom alkohola:

„Bila sam „u flaši“ ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom „mercedesu“ od 100.000 evra potpisala sam se: ‘Ja sam, pi*ko, Ana!’ Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima, i ispod auta sam se potpisala. Sje*ala sam mu ceo auto“, završila je Ana tada izlaganje, pa kroz smeh dodala:

„Ja sam pakao! Za koga se udati, kome život sad upropastiti“, rekla je Ana dok se grohotom smejala.

Ovaj snimak je postao viralan na internetu, a danas je ponovo postao hit, jer korisnici društvenih mreža upoređuju ove dve situacije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar